lördag 16 mars 2013

[OT] Friterad Mars

Jomen, ibland är det bara läge att testa grejer som till exempel finfina skotska recept som friterad Mars. Ingredienserna redo.

Ingredienser

Marsianerna i ångestfylld förväntan.

Mars

Nästa gång kommer jag göra frityrsmeten något tjockare. Kändes som att mer ska hänga med ner i oljebadet.

Inkletning

Så här såg coatingen ut strax innan marsianerna fick möta sin skapare.

Inkletat

Körde godiset i 190 grader i 4 minuter vilket kändes som helt okej. Snygg yta som för tankarna till sunkiga snabbmatsställen.

Friterat

Tyvärr var det svårt att separera stackarna åt på ett snyggt sätt. Resultatet blev krispigt, sött och chokladigt med ett mjukt inre. Betyg 2 av 5 på efterrättsskalan, mycket lyckat.

Don’t do this at home folks!

Resultat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar