lördag 1 mars 2014

Februari - sammanfattning

En spretig tränings-, mat- och vinmånad där flytten såklart tagit upp en massa tid. Nu är den dock klar, nycklarna till gamla lägenheten lämnade vi tillbaka igår, och vi har ett nytt cykelrum och en garderob att lägga ännu mera vin i som jag inte hinner dricka upp.

Cykling: 15 mil cx fördelat på 3 turer, 41 mil på pendlarjonnen samt en mtb-tur på dryga milen inklusive ett par skitvurpor. 2 spinningpass på Balanze och 1 trainerpass.

Gym: 6 stycken styrkepass helt i linje med planen. Inga större förändringar i vikter men jag märker av en liten förbättring i mag- och ryggövningar.

Löpning: 1 löppass ute och 3 pass på löpband. Deprimerande lite och ganska korta pass. Dock försvann första halvan av februari på grund av känning i fotlederna. Vill gärna underhålla löpningen framöver.

Kost och vikt: Nu verkar nya vikten vara 76 kg. Fortfarande lite tungt med känns ändå helt okej eftersom midjemåttet inte ökat.

Vin: Inte mycket att orda om men jag måste säga att Stielle var en positiv överraskning. Även lagt en beställning hos Handlavin med leverans någon gång fram i mars. Spännande.

Målsättningar mars: Dags att snäppa upp träningsvolymen något och köra lite hårdare. Minst 45 timmars aktiviteter med fokus på cykling. Nu är det inte långt kvar till randonnésäsongen där jag räknar med 30-milaren från Barkarby 19 april som första lopp, och då är det läge att ha lite bättre lår och flås så att det blir en angenäm upplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar