torsdag 31 juli 2014

Juli - sammanfattning

Om någon nu missat det, hela juli handlade om Skottland och reseberättelsen börjar här: The Highlands, Glens & Western Isles – dag 1, för att sedan fortsätta med en liten text för nästkommande 4 dagar vardera plus en text med lite tilläggsinfo.

Läs också gärna Peters blogg. Det var Peter, Ari och jag som hängde ihop under veckan och Peter är skribent ut i fingerspetsarna och hans blogg väldigt trevlig att läsa. Här är länkar till de 3 första inläggen, och jag anar att det kommer minst ett par till inom kort: dag 1, dag 2 och dag 3.

För ett annat perspektiv och en beskrivning från ett annat sätt att cykla så läs hemskt gärna den här fina texten av en av britterna som var med. Kul att vi omnämns som “The Swedish Train”. Och till sist ytterligare ett lästips från ytterligare en av britterna, Marcus, just read it.

Totalt registrerat 97 timmar och 26 minuters träning. Galet.

Cykling: 23 mil på cyclocross, 241 mil på Eddy. Finemang.

Löpning: 3 pass på knappa 26 km.

Kost och vikt: Gick ner i Skottland och upp så fort jag kom hem. Skulle tippa att allt är sig likt med vikten men vågen är i Stockholm. Massor med skräpmat den här månaden, men när semestern är över tror jag det är dags för skärpning.

Målsättningar i augusti: Nada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar