fredag 31 juli 2015

Ryggstatus och geggamoja

Efter läkarbesöket och rådet att träna med smärtan som gränssättare har jag nu varit ute ett par omgångar på cyclocrossen på leriga grusvägar på Tosterö. Kul att både cykla och att grisa ner sig.

DSC_0094

Tankar så långt: Det går ganska bra att sitta ner och cykla på låg intensitet. Att trycka på eller att stå upp och bryta är inte att tänka på. När smärtan kommer påminner det starkt om när man stöter i en revbensspricka, ganska tufft och ilande i en punkt. Efter cirka 40 minuter båda dagarna har det känts som att jag fått nog och att det bara skulle vara smärtsamt att fortsätta. Alltså, på tok för dålig status för ett långlopp, men också en brant förbättringskurva. Får se vad som händer nästa vecka. Klarar jag inte av att köra ett långpass inom några dagar så är beslutet för PBP ganska givet tyvärr.

Garminlänk dag 1. Väldigt hög puls för en mycket låg intensitet. Måste hålla ögonen på det. Garminlänk dag 2. Låg intensitet även idag, och fortfarande något för hög puls mot var den borde ligga.

2 kommentarer:

  1. Shit så trist att höra. Hoppas kunna sladda runt lite med nya gravel-cykeln nästa helg. Är du i Strängnäs nästa helg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp det kommer jag att vara. Vill gärna se nya cykeln:)

      Radera