torsdag 25 juni 2015

Fredrik Kessiakoff och Fredrik Emdén: Mitt eget race

Idag hade jag det stora nöjet att få lyssna till ett samtal mellan Fredrik Kessiakoff och Fredrik Emdén om deras bok Mitt eget race. Jag hade också äran att få mitt exemplar av boken signerat av båda herrarna. Väldigt nöjd och glad kan ni lita på. Kessiakoff framstår som en genomsympatisk person som gjort sitt bästa för att berätta så ärligt och öppet som möjligt om sin karriär.

bild

En riktigt kul grej som jag är genuint stolt över är att Fredrik Emdén (som också råkar vara min kusin och som också är genomsympatisk) nämner Peter Hampus och mig som inspiratörer i tackdelen av boken.

tack

Nästa riktigt kuliga grej var att Fredrik Kessiakoff, precis som mina vänner och kollegor, fick den där blicken där de ser ut som de pratar med en galning när jag nämnde att jag ska köra Paris-Brest-Paris. “Oj, det är sjukt långt” var kommentaren. Det kommer jag leva på ett tag.

Den här läsningen ser jag fram emot, och glöm inte: Köp boken!

1 kommentar:

  1. Starstruck förstår jag. Jag mötte Thomas Löfqvist på Ica Maxi i Visby nu i söndags, blev alldeles handlingsförlamad och tillfället för en groupie rann mig ur händerna. Kul att andra tycker att du är galen också.

    SvaraRadera