tisdag 15 april 2014

Mallorca, dag 3-5

Vilka mulliga dagar det har varit på Mallis. Efter den platta inledningen dag 2 började allvaret dag 3 med kustvägen upp till Soller och 2330 höjdmeter.

Kustrutten

Cykelklubben.se hade 7-8 grupper för alla nivåer på cyklister så att alla 90 resedeltagare skulle kunna hitta något passande. Vår grupp hade bara två permanenta deltagare, Robo-Ronnie som inte verkade ha någon som helst ände på energi och tempo, och jag själv som var mer av styrlindetuggartypen. Just den här dagen fick vi ett välkommet tillskott av Jonatan. Bilden nedan på, från vänster till höger, Jonatan, Robo-Ronnies röv och Petter är tagen vid Soller.

DSC_0042

Dag 4 fick vi sällskap av Petters lagkamrater från Team Argon 18 samt Michael Olsson från Ringeriks-Kraft. Ett glatt gäng som verkade trivas bra ihop. Turligt nog för mig så var de ute efter en lugn runda. Kul att få köra tillsammans med så duktiga cyklister.

LugnArgonTripp

Ganska väntat så kände grabbarna att det inte behövde så mycket draghjälp. Istället kunde jag cykla sist och bara njuta. Fin utsikt igen.

DSC_0052

Fika i Petra med den obligatoriska menyn baguette med ost och skinka samt cola.

DSC_0048

Dag 5 blev en riktigt fin tur till Pollensa.

Pollensa

Förutom Jonatan som valt att hänga med hade vi också sällskap av hedersmedlemmen Conny som kom och cyklade lite som han ville och just nu ville han köra med oss.

DSC_0053

Från de här dagarna och framåt var vädret helt strålande och under Pollensa-turen var benen fortfarande pigga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar