söndag 16 februari 2014

CX-premiär

Nja, i alla fall premiär för cykeltur med nya lägenheten som bas. Efter gårdagens hårda flytt är det första dagen på plats och det är blåsigt, grått, regnigt, 5 plusgrader och dubbdäcken fortfarande monterade. Ovanpå det, det traditionella firandet igår kväll med inflyttningspizza med rödtjut som inleddes med finfina och krispiga Ruinart Brut Millésimé 2006 i genial kombination med OLW’s grillchips och avslutades med inflyttningspresentsbärsa av det kralligare slaget. Härligt läge för en tur på Färingsö förbi FRA med andra ord. Fint sedan att komma hem till ett nästan färdigbyggt hus.

DSC_0037

Det näst bästa med att komma hem från cykelrundan är att vi numera har badkar. Det bästa är det nya cykelrummet/verkstaden. Just nu är det mest inslängda cykelrelaterade pryttlar, men någon gång kommer det bli ordning här också.

IMG_2104

Och nu bär det av till Bauhaus och IKEA. Tjoho!

3 kommentarer:

  1. Vilken fräsig kickbike du har Janne. Gratulerar till nya fina lägenheten. Jag hoppas att det blir läge för lite cykling nästa lördag...

    SvaraRadera
  2. Visst är den cool! Dock är den Annas eftersom hon är den fräsigare av oss. Spinning lördag? Ska jag ta med cx:en så kan vi rejsa lite på söndag kanske.

    SvaraRadera
  3. Jag har bara lördagen öppen just nu, ska jobba på söndag. Vi kan höras närmare helgen så får vi se vad vi kör för något. Klart jag fattar att det är Annas, du skulle väl aldrig köra med en SVART cykelkorg?

    SvaraRadera