lördag 7 juni 2014

Randonneus Anna–succé

Så har då Anna gjort premiär i randonnée-träsket med Örebros östra 20-milare. Klockan sattes på aptidigt men inte alla fattade att det var läge att vakna.

DSC_0006

Efter lite letande hittade vi till slut klubblokalen och fann att vi storartat nog var 5 startande. Till på köpet lyckades jag med en omedveten självi. Mycket nöjd.

DSC_0008

Sedan följde misär, blöta och punkafest. Tog inga bilder från någondera av tillfällena. Först vid andra kontrollen i Tjällmo kom jag på att jag hade en mobil i bakfickan. Jädrigt snygga typer alltså.

DSC_0011

Efter allt elände började det ordna upp sig och klungan var ett under av ordning under Annas bestämda ledning och resoluta förning på de nästantorra landsvägarna.

DSC_0013

Sista kontrollen, Viiby krog, visste inte att det var en annalkande storm av randonneurer så de valde att ha stängt. Fick bli fotobevis till den hårda men rättvisa tävlingsledningen.

DSC_0018

Trist att vädret skulle vara så uselt för banan var kanon. Riktigt trevliga nästan otrafikerade vägar med avsnitt som under rätt förhållanden kan innehålla vyer av pastorala kvaliteter, och supertrevligt ordnat med något så lyxigt som fika vid ankomsten till klubblokalen. Kaffe och färdigbredda mackor går precis om palsternackor inte av för hackor.

DSC_0027

Anna var så här nöjd efteråt.

DSC_0023

Och sist men inte minst den obligatoriska bilden på stämpelkortet.

DSC_0025

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar