onsdag 1 april 2015

Mars - sammanfattning

Nu är jag trött på alla småförkylningar, febertendenser och trötta dagar. Tror aldrig att så många varit borta från jobbet som senaste tiden. Tyvärr har det medfört att det är minst sagt trickigt att få någon ordning på träningen så måluppfyllelsen för den här månaden var ingen höjdare. Trots det nästan 68 mil utomhus vilket får betraktas som helt okej eftersom det bara blivit fyra cykelturer de senaste två veckorna.

Vinmässigt har det varit en rätt trevlig månad och en hel del obloggat, dock har alla viner jag bloggat om varit sådana jag blivit glad av att dricka (och det har verkligen varit olika karaktär på dem). Just nu nyfiken på sortimentet från Gaston och i synnerhet de vita från Pithon-Paillé. Får nog bli en beställning framöver.

Cykling: 68 mil på cx, särskilt mysigt att rulla runt på grusvägar i Södermanland. Ett par spinningpass, varav ett var till förmån för Barncancerfonden.

Löpning: Ambitionerna saknades inte men det blev bara 3 pass utomhus och två på löpband. Långsamt, jobbigt och lite trist. Vore kul att få lite mer flyt här.

Gym: 5 styrkepass, och så hängde jag med Jeppe på klättring i anläggningen vid Telefonplan. Kul och jobbigt. Fick också till en omgång innebandy. Kul det med.

Målsättningar april: Nu sätter det igång och det är dags att börja beta av årets supperrandonneeserie (20, 30, 40 och 60-milslopp som kvalificering för Paris-Brest-Paris). Först en 20-milare från Barkarby redan på långfredagen, sedan en 30 milare 25 april (oklart varifrån). Mellan det så blir det cykling på Mallis 12-22 april. Ser fram emot allt och har inga andra ambitioner än att klara av allt och ha trevligt under tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar