söndag 15 mars 2015

Svartrejsgrusvägsrekande

Micke är taggad på att få till något rejs på grusvägar i Södermanland under sommaren, förmodligen helt inspirerad av grusvägs-20-milaren från Barkarby i höstas. För att lyckas med en bra runda behövs idogt planerande och rekande och jag är inte sämre än att jag hänger med. Idag blev det en riktigt trevlig tur söder om Strängnäs (Garmin-länk här). Allt från tråkig granskog och lite tuffare terräng till pastorala vyer och medvind erbjöds. Här visar Micke hur han tog ett av hindren i full fart. Imponerande!

DSC_0480

Jag fick slita hårt medans Micke verkade i det närmaste oberörd. Grymt bra träningshelg med hårt intervallpass på gårdagens spinning och bra nöta på-pass idag. Vi hade till och med tid för en groupie.

DSC_0481

Nästa rekrunda blir förmodligen om två veckor kring Löt. Sista laddningen för första 20-milaren som går av stapeln i påsk och utgår från Köping.

2 kommentarer:

  1. Lugn Janne, snart är ordningen återställd och du kör återigen åttor runt mig. Det är ju ändå snällt av dig att låta mig vara starkast någon gång under året. Grymt trevligt var det hursomhelst, sitter redan och slipar på nästa etapp över Löt.

    SvaraRadera
  2. Bra, fick blodad tand och är klart sugen på Löt. 4 timmar spinning på lördagen och grusvägsfest på söndagen kan inte bli annat än finemang. Skönt att kunna köra lite vettiga pass ute så blir träningen kul igen.

    SvaraRadera