söndag 1 mars 2015

Februari - sammanfattning

Januari avslutades klent och inledningen på februari var inget vidare med sliten kropp efter förkylning och magsjuka. Dock trendar det mot det bättre och jag är nu igång och kör relativt hårda intervaller på löpband och ute. Det skall stramas åt ytterligare mars.

Den stora grejen var annars födelsedagsmiddagen för Lena som var väldigt kul att genomföra. Mycket tankejobb och mycket tid på förberedelser så det är också skönt att det är över. Roligt ändå att provlaga, justera, testa kombinationer mm för att få ett så bra resultat man kan för maten och vinet. Det lönar sig.

Cykling: Körde sista milen någonsin på pendlarjonnen som någon annan valde att ta hand om åt mig. Skit. Drygt 8 mil på gamla cx:en och drygt 54 mil på nya. Så totalt över 63 mil vilket var mer än jag räknade med, med tanke på inledningen på månaden och privata och jobbrelaterade aktiviteter. Nöjd.

Löpning: 3 pass på totalt 2 mil ute. 6 pass på löpband.

Gym mm: 1 pass crosstrainer, en omgång innebandy och 7 pass styrketräning på knappa halvtimmen styck.

Vin: Några riktigt trevliga bekantskaper har det blivit, bland annat Vouvray gjorde mig mycket glad. I helgen har vi också testat Thörle Saulheimer Spätburgunder Kalkstein med fin frukt och örter i sig samt en väldigt trevlig syra. Lättdrucket och gott. Även Gigondas Vieux Clocher blev jag förtjust i. Båda kom i lanseringarna i februari.

Målsättningar mars: Nu är det läge att strama till träningen ett par snäpp. Minst 70 mil utomhuscykling och öka på intervallträningen (både antal och intensitet per tillfälle). April och maj kommer bli intensiva cykelmånader med mallisresa och breveter i mängd så det gäller att vara preppad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar