lördag 3 augusti 2013

Juli-sammanfattning

Semester och fikaturer och inte mycket bloggat.

Otroligt frustrerande med sprickan/sprickorna i revbenen. Knepigt med sömnen och tveksamt om mina mtb- och löpturer varit till hjälp för läkningen. Nu börjar dock djupandningen att funka så då är det lite lättare att hålla uppe intensiteten.

Cykling: 96 mil racer, 23 mil cx samt 6 turer på mtb på dryga 11 mil totalt. Cyklingen har varit ostrukturerad och rolig under semestern. Hade verkligen velat köra mer mtb men kroppen har inte orkat med. Hyfsat nöjd ändå.

Löpning: 48 km på 5 pass. Svårt att komma igång med detta, inte för att det är tråkigt eller motigt utan för att det är för mycket annat som konkurrerar just nu.

Kost och vikt: Helt upp åt väggarna. Vet i och för sig inte vikten eftersom jag inte vägt mig på flera veckor. Enorm konsumtion av chips och godis. Mycket öl och vin under semestern. Anna Skipper skulle ha ett och annat att säga om hon bara visste.

Målsättningar i augusti: Variera mellan cx, mtb, racer och löpning. Ta det lugnt. Att kunna ligga på vänster sida i sängen, damn you revbenssprickor. Vill köra fler fikaturer. Återgå till normala kostvanor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar