lördag 30 september 2017

20-mila grusrunda från Köping

Jajamän, det är det här randonnée handlar om. Någon med lokalkännedom som lägger en bana för att visa upp de fina sidorna av omgivningarna, och vi som betalar 100 kr för kalaset och hojar runt och njuter. Gissa om Jannetuba rekommenderar den här rundan.

Vi var 6 stycken deltagare som slöt upp på Sjömans konditori i Köping för en andra frukost. Mest välrepresenterade namnet var Peter men det fanns också en av varje av Janne, Micke, Tobias och Rasmus (eller om han hette Triathlonmannen, inte helt solklart).

Frukost nummer 2!

Efter en lugn start ökade tempot rejält efter en och en halv mil och mitt fokus blev mer på cyklingen än på njutningen så Micke och jag kom överens om att släppa gruppen och köra tvåmanna-tvåparscykling. Det var en utmärkt idé som i vanlig ordning ledde till tramsande och fotostopp.

Min Garmin börjar bli trött och la av sisådär en 5-6 km innan målet, men här finns spåret för den som mot förmodan vill ta en titt.

Vackra vyer!

Jag tar bild av Micke som tar bild av lamor.

Aprak!

Var tvungen att ta bild av bästa nerförsbacken. Fina fisken.

Åh, glamouren med målgång!


3 kommentarer:

 1. Jag tycker att det var många oförankrade pastorala vyer. Det är sådant vi gillar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Pastorala vyer sa Bull. Speciellt den bakom Jannes gapande ansikte på en av plåtarna. I verkligheten bättre utan Janne men Janne är bättre på att skriva och cykla än den pastorala vyn.

  SvaraRadera