måndag 2 maj 2016

April - sammanfattning

April har varit en bra månad. Efter tveksam inledning under några dagar blev jag äntligen frisk och har åter kommit igång seriöst med träningen. Så jäkla skönt. Dessutom har vi blivit med en Primo Oval XL som vi köpte på Gilla Grilla i Västerås saluhall. Det här kommer bli bra.

Löpning: 16,1 mil loggade varav ett pass var på 31 km och ett par på dryga 15 km. Det känns helt okej. Formen är verkligen inte tillbaka där den var i julas men nu känns det åtminstone som att maradistansen inte är så tung. Målsättningen för tiden däremot återstår att fundera på. Viktigaste av allt: Kroppen håller och jag är frisk!

Cykling: Fick ihop 2 skittrevliga racerpass på drygt 9 respektive 13 mil. Fulpendligen fortsätter oförtrutet så klart med knappa 35 mil.

Målsättningar maj: Nu kommer det bli 3 tunga träningsveckor innan det är dags att dra ner på mängd och intensitet inför loppet. Jag vill få till ytterligare 3 långpass löpning (ett på 20 km är gjort i skrivande stund), gärna ett av dem på över 30 km. Torsdag den 5 maj kör Anna och jag en 20-milare som generalrepetition inför Gotland720 i mitten på juni. Och den 20-22 maj är vi med på ett mindre cykelträningsläger på Gotland. Intensivt så det förslår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar