lördag 6 december 2014

November - sammanfattning

I skrivande stund lite småskadad, inflammation ovansida fot hindrar effektivt alla lite roligare aktiviteter, men det hindrar inte att november var en ganska bra månad. Ingen jättevolym i träningen med dryga 42 timmar men då ingick en hel del löpning och inga längre pass. Konditionen känns riktigt bra, hamstringsproblemen över och späkmånaden gjorde att jag tappade mellan 1-2 kilo. Bra måluppfyllelse.

Ingen märkvärdig vinmånad direkt. Dock blev jag rätt förtjust i Armano’s under Älvsjömässan så nu får jag se till att få tummen år och beställa deras stora vinlåda.

Cykling: Ingen tur på racern trots goda möjligheter. Istället har det blivit drygt 28 mil cx, 13 mil pendlarjonne och, till min stora glädje, ett par riktigt trevliga pass mtb. Hoppas på några till i december. Utöver det är spinningen åter igång med SCK, 2 pass hanns med.

Löpning: Hela 9 löpbandspass á 30 minuter. Skittråkigt pannbensbyggande, men väldigt givande. 10 löppass ute på drygt 8 mil sammanlagt. Ovanpå det ett innebandypass. Inte konstigt att ena foten är överbelastad. Får försöka vara lite mer försiktig under december.

Gym: I samband med övriga träningen har jag också kört styrketräning. 8 pass på 3 timmar och 40 minuter totalt. Vet inte hur mycket det ger, men det är alltid bra med styrketräning när man är snål med kalorierna.

Målsättningar december: Inga särskilda mål i december. Det kommer vara sista racet med jobb inför årsskiftet, julbord och middagar, samt förhoppningsvis lite ledighet så månaden är något svårplanerad träningsmässigt. De tappade kilona kommer att komma tillbaks och förhoppningsvis blir det en riktigt bra mat- och vinhelg i jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar